Profil

I september 1995 startede jeg danseskolen Pilgaard Dans i Silkeborg, og jeg skal nu i gang med sæson nr. 29.

Pilgaard Dans er én af Silkeborgs største danseskoler og den ældste i byen.

Jeg har gennem mange år studeret dans og deltaget i konkurrener på højeste niveau. I 1985 flyttede jeg til London for at dygtiggøre mig som danser. Jeg havde valgt at satse min tid og energi på latinamerikansk dans, og Englands hovedstad var på det tidspunkt “Dansens Mekka”. Jeg var bosiddende i London i 2 perioder (1985-1987 og 1989-1992). I 1990 blev jeg udtaget til at repræsentere Danmark ved utallige internationale turneringer – bl.a. VM, EM, NM, World Cup m.v. Gennem flere år rejste jeg verden rundt for at deltage i turneringer og lave shows; blandt mine bedste resultater kan foruden vinder af DM og NM nævnes finaledeltagelse ved VM og EM samt vinder af World Cup.

Mens jeg boede i London gennemgik jeg en lang professionel uddannelse indenfor dans. Sidenhen har jeg (i 1996) bestået den professionelle eksamen som danselærer og dommer hos DDD (De Danske Danseskoler).

Jeg ønsker at videregive af al den kundskab og erfaring, jeg har fået gennem min dansekarriere. Pilgaard Dans er et sted, hvor expertise, sammenhold, dans på tværs af genre, moral, etik og dannelse forenes I en værdifuld cocktail. 

Søren Pilgaard

Pilgaard Dans tilbyder al slags dans under ét tag: Showdance, Hip Hop, Børnedans, MGP, “Vild med dans”, Streetdance, Disco Dance, Minikidz, Sportsdans, Pardans etc.

Pilgaard Dans er stolte af, at have samlet en fantastisk lærerstab med erfarne og veluddannede instruktører

Velkommen til Pilgaard Dans