Disco Dance

Børnene starter fra de er 5 år. Vi danser til MGP musik, Ramasjang og andre store børnehits. Børnene lærer sjove serier og får bl.a. også lov til at danse solo og duo.

Vi vil også lære spændende showdanse i opvisningsstil. Her danser vi f.eks. til Marcus & Martinus. I undervisningen vil der være en lille smule opvarmning, hvor vi træner vores fleksibilitet. Der vil blive lagt vægt på motorik, musik, indlæring samt at det skal være sjovt at komme til dans.

Vi anbefaler skiftesko til disse timer.

Pumpende rytmer og energi danner rammen om Disco Dance, hvor du får god kondition, styrke, smidighed og sved på panden. Disco Dance danses til dance music, hvor tempoet er langt hurtigere end i Hip Hop.Også på dette hold anses opvarmning, gulvøvelser og udstrækning som en naturlig del af undervisningen. Pilgaard Dans giver dig de nyeste og hotteste trin indenfor denne stilart. Der lægges vægt på teknik og springøvelser, men også på personlig udvikling.På dette hold vil der ydermere være mulighed for at deltage i danseturneringer og store mesterskaber – både i solo og sammen med en god kammerat i duo.

Vi anbefaler omklædning og skiftesko til disse timer